Moderigtige og funktionelle tjenertøj

Moderigtige og funktionelle kollektioner af tjenertøj fra JP Profil

Funktionalitet kombineret med professionalisme, mode og stil er udgangspunktet for de kollektioner, som JP Profil forhandler inden for tjenertøj.

Med mere end 20 års erfaring inden for branchen har JP Profil etableret sig som den foretrukne leverandør af tjenertøj til en bred vifte af erhvervskunder, herunder restauranter, hoteller og cateringfirmaer. Vi tilbyder en omfattende kollektion af tjenertøj fra to førende brands, You Brands og NYBO, der opfylder alle dine behov inden for professionel serveringsbeklædning.

Med hensyn til erhvervsbeklædning indenfor bedemandsbranchen, er der en række unikke aspekter at overveje. Bedemænd og medarbejdere i begravelsesbranchen spiller en afgørende rolle i at levere tjenester med værdighed og respekt. Deres påklædning skal afspejle dette og opfylde de høje standarder for professionalisme og etikette, der kendetegner branchen.

Hos JP Profil forstår vi disse behov og tilbyder en bred vifte af bedemandstøj fra førende brands som SUNWILL, JBS, Harvest & Frost og You Brands. I denne henseende har vi også fokus på styles og brands, der er tilpasset de forskellige årstider i og med at bedemænd skal være omstillingsparate til at kunne varetage deres erhverv i al slags vejr.

Eksklusivt tjenertøj

You Brands og NYBO

JP Profil er stolt af at kunne præsentere tjenertøj fra You Brands og NYBO, to anerkendte brands, der har specialiseret sig i at levere tøj af højeste kvalitet til tjenere og serveringspersonale. Vores sortiment omfatter alt fra elegante tjenerskjorter og forklæder til smarte jakker og komfortable bukser. Uanset om du driver en restaurant, et hotel eller et cateringfirma, kan du finde den helt rigtige kollektion af tjenertøj til dine ansatte hos os.

Gratis prøvedag hos dig

Hos JP Profil forstår vi vigtigheden af, at tjenertøjet passer perfekt til din virksomheds behov og stil. Derfor tilbyder vi vores unikke gratis prøvedage, hvor vi aflægger din virksomhed et besøg, og præsenterer et stærkt udvalg af tjenertøj fra NYBO og You Brands.

Dette giver dig og dine medarbejdere mulighed for at prøve tøjet, før du træffer dit endelige valg. Vi tror på, at denne personlige tilgang er afgørende for at sikre, at du får lige nøjagtig den komfort og stil i tjenertøjet, der passer til din virksomheds identitet og krav.

Vil tilbyder naturligvis vores gratis prøvedage af ca. to timers varighed over hele landet. I forbindelse med prøvedagen har du også mulighed for at vælge om du ønsker at få profiltryk på dit tjenertøj. JP Profil tilbyder både transfertryk og broderi alt efter ønske. Book din gratis prøvedag for dit tjenerpersonale lige her.

Kvalitet og mangfoldighed

JP Profil samarbejder tæt med nogle af de mest anerkendte brands inden for erhvervsbeklædning, herunder You Brands og NYBO, for at sikre, at vores kunder altid har adgang til kvalitetsbevidste kollektioner, der passer til både mænd og kvinder. Vi forstår vigtigheden af at tilbyde mangfoldighed inden for tjenertøj, da hver virksomhed har sine egne unikke behov og præferencer.

Vores ekspertise, engagement og unikke gratis prøvedage gør os til den ideelle partner for restauranter, hoteller og cateringfirmaer i Randers og hele Danmark. Vælg JP Profil som din pålidelige tøjpartner, og oplev forskellen i dag.

Kvit og frit

Få et tilbud eller book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.