Om JP Profil

Jørgen Poulsen_JP Profil

JP Profil - over to årtiers erfaring inden for erhvervsbeklædning, firmatøj og profiltryk

JP Profil er et landsdækkende firma med stor ekspertise i profiltøj Randers. JP Profil har opbygget en stærk og sund profil på det danske marked for erhvervsbeklædning og firmatøj.

Jørgen Poulsen, manden bag JP Profil, har over tyve års erfaring inden for handel med kvalitets- og modebevidst beklædning til alle brancher og erhverv. Fra firmadomicilet i Randers kører JP Profil ugentligt over hele landet og præsenterer spændende kollektioner inden for erhvervsbeklædning og profiltøj Randers til firmaer og virksomheder. JP Profil tilbyder ligeledes gratis prøvedag i virksomheders egne lokaler, hvor medarbejderne har mulighed for at prøve udvalgte kollektioner fra det store sortiment.

JP Profil - din tøjmand inden for profiltøj Randers

For JP Profil er tøjbranchen ikke blot business, men en passion, der er blevet fostret igennem årtier.

JP Profil vægter at være på forkant inden for de nye trends og designs i branchen, så sortimentet forbliver tidssvarende og indbydende for kunderne. JP Profil distribuerer moderigtige, komfortable og kvalitetsbevidste kollektioner til kvinder og mænd fra bl.a. Xplor ApS, SUNWILL, Connexion Tie, Clipper A/S, CANSON, YOU Brands, J. Harvest & Frost og Nybo Workwear A/S.

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.