Book gratis prøvedag

Kvit og frit

Book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Har du brug for en ny og smart tøjstil til medarbejderne?

Book prøvedag og prøv firmatøj - helt uforpligtende

JP Profil kører ugentligt over hele landet, hvor vi præsenterer vores moderigtige brands inden for firmatøj. Nyt profiltøj til medarbejderne? Prøv firmatøj fra en af JP Profils smarte, komfortable og moderigtige kollektioner.

Du har mulighed for at booke en gratis prøvedag, hvor vi aflægger besøg hos din virksomhed med de seneste kollektioner inden for erhvervsbeklædning til netop din branche. I løbet af en sådan seance har medarbejderne mulighed for at prøve et udvalg af de brands og kollektioner, som kunne have interesse for jeres virksomhed. Prøv firmatøj inden bestilling – så er du også fri for problemer med tøjstørrelser, der ikke passer. 

Har du særskilte ønsker til din virksomheds firmatøj, er du altid velkommen til at kontakte os på forhånd. 

Efter ønske tilbyder vi også transfertryk eller brodering af f.eks. logo og firmanavn på virksomhedens profilbeklædning. Det er et populært tilvalg hos mange for at føje prikken over i’et til firmatøjet.  

JP Profil er altid klar til at komme med kvalificeret sparring og forslag til den helt rigtige løsning til din virksomheds profilbeklædning. Vi matcher et stort og nuanceret antal brancher. JP Profils mangeårige samarbejde med de førende brands giver os de bedste forudsætninger for at give vores kunder en lukrativ løsning og de stærkeste produkter inden for erhvervsbeklædning.

JP Profil er lagerførende i og distributør af profilbeklædning til både damer og herrer. Kontakt os på tlf. 23 74 79 30 eller skriv til os på jpprofil@yahoo.com og få en uforpligtende dialog omkring dine muligheder for en skræddersyet og moderne løsning hos JP Profil.

Book din gratis prøvedag allerede i dag og prøv firmatøj fra vores spændende kollektioner – helt uforpligtende.