Profiltryk

Her kan du læse om de forskellige muligheder jeg har, når du skal have fremstillet firmatøj med logo.

Vælg det rette tryk til dit arbejdstøj med logo

Ønsker du yderligere informationer vedrørende JP Profils løsninger inden for tryk og print til arbejdstøj med logo, er du velkommen til at kontakte os.

Profiltryk_ikon

Transfertryk

JP Profil tilbyder løsninger med transfertryk, når du f.eks. ønsker at få designet arbejdstøj med logo. Med transfertryk får du større fleksibilitet med hensyn til placering og antal af tryk på tøjet end ved traditionel print. En løsning med transfertryk til din medarbejderstab giver større kreative muligheder og et større spillerum med hensyn til udformning og tryk af det ønskede design. Transfertryk giver dig mulighed for at skabe et unikt og iøjnefaldende udtryk overfor dine kunder, dit netværk og i brandingen af din virksomhed. Transfertryk er stærk visuel identitet og galionsfiguren på din professionelle tøjkollektion. Få et godt tilbud på transfertryk.

Profiltryk_broderi_ikon

Broderi

JP Profil tilbyder brodering på tøj, der giver dig mulighed for at tilføje et personligt og unikt præg til din erhvervsbeklædning. Ved investering i profil- og erhvervsbeklædning, er brodering en eksklusiv mulighed, der sætter prikken over i’et i fremtoningen af medarbejderne. Firmatøj med logo er både flot og iøjefaldende, og tilføjer ydermere et indtryk af kompetence og professionalisme i din fremtoning overfor kunder, samarbejdspartnere og hvem du end møder i løbet af din arbejdsdag. Kort sagt, er firmatøj med logo en ekstra dimension til virksomhedens udtryk og eksponering. Kontakt os gerne med spørgsmål eller særskilte ønsker til broderi på dit firmatøj.

Transfertryk til arbejdstøj med logo

Fleksibel printmetode og stærk branding af virksomheden.

Tøj med almindeligt transfertryk må ikke vaskes ved mere end 40 °C. Tøj med transfertryk må ikke tørres i tørretumbler, og bør altid vaskes med vrangen ud. 

Transfertryk tåler ikke strygning.

JPProfil: Transfertryk
JPProfil: Transfertryk
JPProfil: Transfertryk
JP Profil profiltryk

Ved transfertryk påføres printet tekstilet ved hjælp af en folieoverførsel, som trykkes på tøjet med en varmepresser.

Et transfertryk printes ikke direkte på tøjet, men fremstilles separat på specielt transferpapir / folieoverførsel, som herefter fikseres på det givne område på tøjet ved hjælp af varmetryk fra en varmepresser. Transfertryk er mere fleksibelt end traditionelt print, da det kan placeres mange forskellige steder på tøjet og i stort antal.

Transfertryk har ikke helt samme holdbarhed og slidstyrke som almindeligt print på tøj, men fordelene ved transfertryk er f.eks. at når først trykket er fremstillet, kan det anvendes igen og igen. Dette giver dig også mulighed for at få transfertrykket påført forskellige steder på profilbeklædningen.

Et transfertryk besidder stor farvemæthed og et glansfuldt tryk.

Broderi til firmatøj med logo

Øget synlighed og styrket visuel identitet med brodering.

Tekstiler med broderi bør vaskes ved max. 40 °C. Se desuden vaskeanvisningen for de enkelte tekstiler.

Broderier på tøj bør altid stryges imellem to tynde stykker stof.

JP Profil: Broderi
JP Profil: Broderi
JP Profil: Broderi
JP Profil: Broderi

JP Profils kvalitetsbrodering vil i de fleste tilfælde være firmalogo og/eller medarbejdernavn. Men det er kun fantasien, der sætter grænser for brodering på tøj. Udover ens eget firmalogo kan man f.eks. også vælge at få broderet logoer fra samarbejdspartnere, sponsorer, etc.

Brodering på tøj er med til at styrke din virksomheds visuelle identitet, og er i sig selv en stærk promovering af dit firma. På samme måde som logo og firmanavn på firmabilen, er med til at øge eksponeringen, så kan I med brodering på erhvervsbeklædningen selv være ”billboards” for jeres egen virksomhed og skabe ekstra bevågenhed omkring jeres brand – både i forbindelse med kundebesøg, på messer, til arrangementer eller måske bare, når du lige skal have en liter mælk med hjem fra supermarkedet.

Ved bestilling af profiltøj eller erhvervsbeklædning tilbyder JP Profil brodering af f.eks. firmalogo på alle bestilte tekstiler til en favorabel pris. Vi vejleder selvfølgelig også gerne i forbindelse med den mest optimale placering af broderi på netop jeres profilbeklædning. Den bedste placering af et broderet logo vil i mange tilfælde afhænge af hvilken type beklædning, der er tale om. På en skjorte kan et broderet logo på skjorteflippen være rigtig flot, men placeringen er selvfølgelig også tit et spørgsmål om smag og behag. Mange vil foretrække at broderiet er placeret på brystet eller på ærmet eller ryggen af jakken.

JP Profil har en unik tilgang til hver enkelt opgave, da ønsker og præferencer naturligvis er forskellige fra firma til firma. Uanset dine ønsker, er vi klar til at rådgive dig i forhold til den bedste placering af dit broderi på firmatøjet, så du opnår den bedst mulige synlighed.   

I forhold til tryk og print på tøj, så har broderi på tøj den fordel, at det holder længere. Et broderi i stærk polyestertråd blegner og krakelerer ikke, ligesom det heller ikke afgiver eller tager imod farve ved selv høje vasketemperaturer. Samtidig er broderi velegnet til praktisk talt alle typer tekstiler.  

Kvit og frit

Få et tilbud eller book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.