Tee Jays

TEE JAYS

— EN AF EUROPAS MEST UNIKKE BASISKOLLEKTIONER

JP Profil forhandler TEE JAYS’ moderne basiskollektion, der indeholder noget for enhver smag og enhver stil.

Gå på opdagelse i det omfangsrige 2021 katalog fra TEE JAYS, hvor der præsenteres en moderne, men klassisk og basic kollektion til både herrer og damer. Et fokuspunkt for TEE JAYS er at gøre livet og hverdagen mere komfortabel – både på jobbet og i fritiden. I forlængelse af TEE JAYS’ traditionsrige historie inden for mode og tøj, så er alle styles i 2021 kollektionen naturligvis fremstillet af holdbare højkvalitetsmaterialer og inspireret af den rene skandinaviske æstetik.

Som en del af TEE JAYS’ langsigtede bæredygtighedsstrategi, så har producenten i år introduceret flere af deres kendte style-klassikere i OCS-certificeret organisk bomuld – inklusiv t-shirts og poloshirts. Dette års styles, der er produceret i organisk bomuld, er mærket med TEE JAYS’ ”Organic” logo. Styles som med tiden vil blive udviklet organisk mærkes med TEE JAYS’ ”In transition to organic”.   

45 ÅR MED TEE JAYS – HÅNDVÆRK, TRADITION, KVALITET OG FORNYELSE

TEE JAYS blev grundlagt i 1976 i Florence, Alabama, USA af Terry Wylie. I løbet af de næste 25 år lykkedes det Wylie at indfri sin ambition om at producere verdens bedste kommercielle kvalitets t-shirt, med et salg på millioner af SOF TEE t-shirts verden over.

Terry Wylie gik på pension i 2002, og TEE JAYS blev i denne forbindelse opkøbt af Georg og Peter Høfler, der igennem mange år havde samarbejdet med Terry Wylie. I årene efter overtagelsen grundlagdes en europæisk profilkollektion med fokus på styles og trends fra modebranchen med fokus på især pasform og design.  

Anno 2021 er det fortsat kvalitet og design, der er fundamentet i TEE JAYS’ brand og kollektion. En mangeårig udviklingsproces, der i dag positionerer TEE JAYS, som en af Europas mest unikke basiskollektioner.

TEE JAYS’ store 2021 kollektion indeholder bl.a.:

  • T-shirts
  • Sweatshirts
  • Skjorter
  • Poloshirts
  • Softshell jakker
  • Fleecetrøjer
  • Overgangsjakker
  • Jakker
  • Strik
  • Træningstøj

Kvit og frit

Book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.