Sunwill

SUNWILL

— FIRMATØJ I BUSINESS CLASS

Siden etableringen i 1963 har SUNWILL været kendt for topkvalitet og fremragende komfort. Via et ekstraordinært katalog af firmatøj og et stort farveudvalg, er SUNWILL fleksible og imødeser de fleste behov. SUNWILL tilbyder firmatøj til både mænd og kvinder.

Tøjserien fra SUNWILL indeholder bukser, blazere, veste, nederdele og kjoler. Flere af kollektionerne giver dig mulighed for ”mix and match”, hvor du kan stykke individuelle tøjstykker fra forskellige kollektioner sammen. Det er vigtigt at firmatøj sidder godt og er behageligt. Bukserne leveres i følgende styles: Classic Regular, casual Modern og trendy Fitted i SUNWILLs bestræbelser på at matche alle aldre og personligheder.

STOLTE TRADITIONER OG STÆRKE VÆRDIER

Tilbage i 1963 blev SUNWILL grundlagt som en eksklusiv skrædder, der syede herrebukser. I 1989 overtog det familieejede selskab F. Engel tøjvirksomheden SUNWILL. I dag ligger ansvaret for videreførelsen og den fortsatte udvikling af dette traditionsrige mandemodeselskab hos CEO John C. Engel.

HØJ KVALITET, HOLDBARHED OG PERFEKT PASNINGSFORM

Igennem mange år specialiserede SUNWILL sig som bukseskrædder. Firmaet har sidenhen udvidet brandet til at inkludere ready-to-wear sæt, og nu også smokinger og tail coats.   

Firmatøj er fortsat et vigtigt brand i SUNWILLs kollektion, og har udviklet sig til at være en skelsættende del af virksomhedens koncept. Udviklingen er udelukkende et resultat af SUNWILLS fortsatte fokus på virksomhedens kerneværdier: høj kvalitet, holdbarhed og perfekt tilpasningsform – ned til den mindste detalje. SUNWILL værner om disse værdier. SUNWILL producerer ikke tøj uden først at tænke på dets formål. Her er fokus 100% på at skabe tøj, der opnår den perfekte tilpasningsform.

SUNWILL – ARVEN GÅR VIDERE

John C. Engels farfar, Carl. J. Engel, grundlagde F. Engel sammen med sin bror Jacob og deres far Friedrich Engel i 1927. Dengang producerede virksomheden arbejdstøj i det nye og holdbare materiale denim. John er dermed fjerde generation og, praktisk talt, født ind i den tekstilindustri, han elsker. John C. Engel er ydmyg overfor sit ansvar for at videreføre familiearven ind i fremtiden sammen med sin bror Lars C.H. Engel og en stab af talentfulde medarbejdere.     

TRAVELLER FRA SUNWILL – ALTID ET NYSTRØGET LOOK

Ved at anvende et specielt stof er tøjserien TRAVELLER fra SUNWILL, mindre tilbøjelig til at krølle, selv efter at man har haft tøjet på i mange timer. Stoffet retter sig selv ud og ser dermed nystrøget ud.

TRAVELLER fra SUNWILL er mest egnet til folk, der rejser ofte, eller til dem, der har brug for at fremstå præsentable og ”krøllefri” hele dagen. TRAVELLER serien består af mange forskellige styles, og indeholder forretningstøj til både mænd og kvinder.

Kvit og frit

Få et tilbud eller book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.