Nybo

NYBO

— ELITELEVERANDØR TIL VIRKSOMHEDER MED FOKUS PÅ MODE, DESIGN OG KVALITET  

JP Profil forhandler Nybo Workwears stærke kollektion af firmatøj. Nybo leverer firmatøj i udsøgt kvalitet til de fleste brancher, og fra hovedsædet i Viborg har virksomheden positioneret sig solidt på det danske og internationale marked i løbet af de sidste 60 år.

Siden 1962 har Nybo Workwear A/S været primus motor på markedet for let arbejdsbeklædning og firmatøj til et stort antal brancher. Nybo leverer bl.a. firmatøj til industrielle vaskerier, hoteller, restauranter, detailhandel, servicefag, det danske kongehus samt forhandlere på mange europæiske markeder.

Fællesnævneren i Nybos kollektion er mode, design og kvalitet. Fra hovedkontoret i Viborg, er Nybo i dag repræsenteret i alle nordeuropæiske lande som et anerkendt B2B brand inden for firmatøj i høj kvalitet. Størstedelen af Nybos tøjkollektion fremstilles på egne fabrikker i Letland.  

I Nybos omfangsrige kollektion finder man bl.a. bukser, nederdele, busseronner, jakker, kitler, kjoler, kokkejakker, polo shirts, skjorter, sweatshirts, t-shirts, tunikaer og veste.

Et højteknologisk produktionsapparat samt løbende investeringer er med til at styrke Nybos konkurrenceevne i fremtiden og sikre, at kvaliteten opfylder de kriterier, som virksomhedens strenge interne kvalitetskontrol fordrer. Nybos moderne produktionsteknologi gør det muligt for konstruktørerne at følge og styre produktionen, så den lovede levereringstid overholdes.

Alle metervarer er gennemtestede, og det tilstræbes udelukkende at anvende Oeko-Tex Standard 100-certificerede råvarer.

Kvit og frit

Få et tilbud eller book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.