JBS

JBS

— Ikke blot et kendt undertøjsbrand – JBS klæder businessprofilen på

JP Profil er distributør af det populære brand JBS. Nedenfor kan du læse meget mere om JBS’ historie og deres spændende kollektioner.

Hvorfor skal du vælge JBS?

JBS – tre bogstaver og samtidig navnet på et undertøjsbrand, der har positioneret Danmark internationalt. JBS hænger uløseligt sammen med undertøj. Dog er JBS i dag meget mere end undertøj i og med at den Herning-baserede koncern besidder over 20 brands, der tilbyder stor diversitet og kvalitetskollektioner til alle styles og formål – både i henhold til firmatøj og til fritidsbrug.

JBS er i dag solidt positioneret over hele Skandinavien og brandet eksporterer ligeledes dagligt tusindvis af produkter til mange andre europæiske lande, men JBS tog sin begyndelse på den jyske hede tilbage i 1939, hvor den visionære og energiske forretningsmand Jens Bjerg Sørensen såede kimen til JBS. Jens Bjerg Sørensens initialer kom ligeledes til at danne det velkendte brandnavn: JBS.

I dag er JBS fortsat en familieejet virksomhed, der beskæftiger over 300 medarbejdere.

JBS er Skandinaviens største producent af undertøj, og siden grundlæggelsen i 1939 har den familieejede virksomhed hele tiden tilstræbt at være galionsfigur indenfor produktion af kvalitetsundertøj, og, som nævnt, er JBS i dag meget mere end undertøj selvom undertøjet fortsat er JBS’ speciale. JBS tilbyder spændende kollektioner til både børn, kvinder og mænd, som er baseret på ejerskabet af i dag 20 forskellige kvalitetsbrands, der rammer alle behov og styles. JBS har ligeledes udviklet brands og kollektioner i samarbejde med berømte og kendte offentlige personer, som f.eks. Cristiano Ronaldo, Caroline Wozniacki, Carmen Electra, Caroline Fleming og Mads Christensen.

JBS eksporterer til både B2B forhandlere samt stormagasiner, tøjforretninger, supermarkeder og outlets i over 50 lande, hvilket også betyder at der dagligt afsendes over 100.000 produkter fra JBS’ lager. Disse produkter omfatter, foruden undertøj, sokker, tights, skjorter, bukser, jakker, sko, huer og handsker.

Undertøj var udgangspunktet for etableringen af JBS for næsten 85 år siden, og det er fortsat JBS’ speciale, men som det kan ses, er brandet i dag meget mere end undertøj.

Et populært brand hos JP Profil, som hører ind under JBS, er det velrenommerede danske tøjbrand Angli, der igennem snart 85 år har været en af pionererne indenfor den klassiske skjorte til businessprofilen.

Skjortefabrikken Angli blev grundlagt i Herning i 1939 af Aage Damgaard, og i den spæde start var der blot en enkelt syerske ansat. Dette ændrede sig dog hurtigt, da fabrikken fik medvind, og i løbet af få år havde en daglig produktion af skjorter på 3000 stk. og beskæftigede over 300 medarbejdere. Angli blev en stor del af det tekstilmekka, der blev kendetegnende for Herning op igennem 1950erne og 60erne, hvor omfattende international eksport satte dagsordenen. I 1980erne fulgte fabrikken tidens tendenser, og rykkede produktionen til Portugal og sidenhen Polen.

Termen ”Angli” hænger i dag uløseligt sammen med kunst, ikke kun fordi Herning Kunstmuseum i dag har adresse på fabrikkens gamle firmadomicil, men også grundet Aage Damgaards store passion for kunst, og kunstmaleren Paul Gadegaards ansættelse på Angli samt Carl-Henning Pedersens friseudsmykning af fabrikkens gårdareal.

I dag foregår produktionen af Anglis skjortekollektioner fortsat under udenlandske himmelstrøg, mens den danske fabrik, der i dag er beliggende i Skjern, tager sig af specialfremstillede produkter.

Anglis primære fokus er businesssektoren, der anvender skjorter som en del af den daglige uniform. I dette kundesegment kan bl.a. nævnes restauranter, banker og transportindustrien. Denne spændende kollektion fra Angli består af en NOOS-selektion i forskellige stile og pasformer. Størrelserne i Anglis kollektion går op til 8XL. Kvalitet, holdbarhed og en komfortabel pasform er hjørnesten i mødet med kunderne. I Anglis kollektion finder man en exceptionelt udført vision mellem det klassiske og det innovative.

Hvis du ønsker at se hele JP Profils kollektion fra JBS, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende fremvisning eller eventuelt en gratis prøvedag på din virksomhedsadresse.

JBS logo

Kvit og frit

Få et tilbud eller book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.