Harvest & Frost

HARVEST & FROST

— UNIKT FIRMATØJ MED INSPIRATION FRA STARTEN AF DET 20. ÅRHUNDREDE

Harvest & Frost er bygget op omkring en tro på at æstetik, kvalitetsdesign og ægte håndværk spiller en central rolle i vores hverdag. Sagt på en anden måde, så er tøjkollektionerne udviklet på en måde, der tilgodeser vores evne til at trives og være passionerede i vores arbejde. Vi har behov for at omgive os med ting, der inspirerer og motiverer os.

Harvest & Frost er et firmatøjsbrand med kvalitetskollektioner til både mænd og kvinder. Harvest & Frost blev grundlagt i 2014, som et resultat af et samarbejde mellem to brands – James Harvest Sportswear, der havde rødder i amerikansk college-mode med global distribution, og Frost, der fokuserede på skræddersyede kollektioner med flotte snit. To fremragende koncepter blev ført sammen til ét brand.

Harvest & Frost påbegyndte en udviklingsrejse med en mission om at udvikle firmatøjskollektioner i høj kvalitet til mænd og kvinder

For at kunne opfylde behovene til et stort antal brancher, uanset om det er på værkstedet, kontoret eller på pubben, udviklede Harvest & Frost en kollektion af skjorter, hvis fornemste opgave var at opfylde behovene til enhver given lejlighed. Kvalitet, ruhed og holdbarhed var ledestjerner, og senere kendetegn, for Harvest & Frosts kollektioner.

Inspirationen til Harvest & Frosts kollektioner blev fundet i det tidlige 20. århundredes mode, såvel som bøger, film, brands og klassiske designere. Drivkraften for at skabe noget unikt var fremherskende – men samtidig skulle kollektionerne distribueres til overkommelige priser. En rød tråd, der løber igennem hele Harvest & Frosts alsidige kvalitetskollektion, er at kvalitetsdesign er summen af tre uadskillelige variabler: fremragende håndværk, de bedste materialer og integritet.

KONCEPTER FRA HARVEST & FROST

Black Bow – topkollektionen af business skjorter. Ægte klassiske skjorter med Nano-behandling mod spild og pletter, forpressede ærmer og behandling for et krølfrit look. Strygefri og tapede sømme. 100 % premium bomuld.

Green Bow – klassisk kollektion af business skjorter. Ensfarvede produkter. Tidsløse klassikere, der aldrig går af mode. Strygefri og med tapede sømme. 100 % premium bomuld.

Red Bow – klassisk kollektion med et twist. Veldesignede skjorter med kontrastdetaljer, der passer til forskellige situationer og lejligheder. Fungerer fint som business skjorte og til mere afslappede lejligheder. Strygfri og med tapede sømme. 100 % premium bomuld

Purple Bow – trendkollektionen fra Harvest & Frost. De nyeste, mest moderigtige styles og produkter. Denne kollektion ændrer sig altid for at imødekomme behovene for mode i dag og i morgen. Strygefri og med tapede sømme. 100 % premium bomuld.

Indigo Bow – kollektion, der hylder det casual og afslappede look. I Indigo Bow-kollektionen finder du bl.a. Oxford-skjorter, der er kendetegnet ved at være arbejderskjorten, der allerede er arbejdet i. Nyd en hyldest til fritid og et casual look.

Med firmatøj og business skjorter fra Harvest & Frost kan du arbejde hårdt, og lægge al din energi i dine egne projekter og drømme, og samtidig være perfekt klædt til lejligheden. Lige fra kontoret og til middagsselskabet.

Kvit og frit

Få et tilbud eller book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.