Clipper

CLIPPER

— FIRMATØJ OG ERHVERVSBEKLÆDNING – DANSK STRIKBRAND I TOPKVALITET

JP Profil er stolt forhandler af Clipper, der er Europas største leverandør af strikvarer til firmatøj og erhvervsbeklædning inden for alle brancher. Clippers store kollektion af firmatøj forhandles under navnet C.C.Fifty-Five (CC55). Virksomheden, der har base i Herning, markedsfører desuden to brands til detailhandlen under navnene Clipper og Belika.

Clippers historie starter i Herning i 1955 med den passionerede iværksætter Bernhardt Sørensen. Hans store passion for de fineste kvaliteter og det bedste håndværk, er det fundament Clipper i dag bygger videre på.

Clipper forbinder solide traditioner og ægte håndværk med det moderne liv i velsiddende designs som bare holder – udødelige klassikere inden for herrestrik. Clipper er kort sagt glæden ved at føle sig velklædt hele tiden.

Clippers C.C.Fifty-Five (CC55) kollektion er en komplet kollektion af strik til erhverv. I kollektionen finder du alt lige fra helt nye modestilarter til klassiske styles. Clippers serie af firmatøj distribueres over hele Europa.

Over 60 års erfaring gør Clipper til en særdeles stærk businesspartner med stor ekspertise inden for strik til virksomheder og firmaer. Clippers egen fabrik i Letland fremstiller størstedelen af virksomhedens strikproduktion, hvilket sikrer både fleksibilitet, pålidelig levering og kvalitetskontrol. På den lettiske fabrik strikkes der bl.a. på originale Stoll maskiner, som giver strikvarerne en autentisk handfeel. Derudover håndplukkes de dygtigste producenter fra hele verden. Der er specialister koblet på alle dele af processen – fra råmateriale, spinning og indfarvning til strikproduktion.

Clipper tilbyder lagerservice på næsten hele produktsortimentet i deres CC55 kollektion. For at tilbyde dig ekstra fleksibilitet, kan nogle produkter specialfremstilles med korte leveringstider og/eller lave minimumsordremængder.

Én ting er at skabe perfekt strik første gang, en ganske anden ting er at opnå de samme flotte resultater i det samme produkt år efter år. Hver eneste dag arbejder et team af dedikerede specialister, der har en passion for strik, for at Clipper bibeholder den samme høje kvalitet og fine håndværk.

Clipper er desuden en af ​​de førende eksperter inden for speciallavet strik.

Kvit og frit

Få et tilbud eller book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.