Canson

CANSON

— DANSK KVALITETSBRAND MED ØJE FOR DET SMARTE OG PRAKTISKE

JP Profil forhandler tøjkollektion fra danske CANSON Of Denmark, som har specialiseret sig i at producere smarte og praktiske kvalitetsjakker til den mode- og kvalitetsbevidste mand.

På denne side har du mulighed for at gå på opdagelse i CANSONs store katalog.

CANSON Of Denmark er en dansk familieejet virksomhed med over 20 års erfaring i branchen. Den lille familievirksomhed er lokaliseret i udkanten af Holstebro. Med blot tre ansatte har CANSON fokus på at drive en strømlinet og moderne virksomhed, der udskiller sig via ægte dedikation til det enkelte brand. Til trods for virksomhedens størrelse, så er ambitionerne store, og CANSON er i dag et internationalt anerkendt brand.

Naturen og landskabet der indkapsler virksomhedslokalerne, er et smukt og omskifteligt syn for hver årstid – helt i tråd med CANSONs stærke brandkollektioner. Naturen og det vilde dyreliv udenfor de store glasfacader er en evig inspirationskilde for virksomhedens ansatte. Af samme grund har CANSONs kollektioner altid elementer af det praktiske, der tillader at den, der bærer tøjet, kan være spontan, og altid bevæge sig udendørs uden at skulle bekymre sig om at have begrænset bevægelsesfrihed eller at blive våd i regnen.

CANSON tilstræber at designe jakker, der er både smarte og praktiske. For hver ny sæson og ved udvikling af nye kollektioner, har CANSON for øje at tilføre nye features og detaljer til kollektionerne. Brandet tilstræber at perfektionere oplevelsen ved at bære en CANSON jakke. Jakkerne i CANSONs sortiment har en unik pasform, der giver dig masser af bevægelsesfrihed. CANSON forhandles i Danmark og i de fleste dele af Europa.  

I det nuancerede sortiment af overtøj fra CANSON er samtlige materialer, der er anvendt i fremstillingen af tøjet nøje udvalgt og testet af CANSONs egne fagfolk for at kunne levere de ypperste produkter inden for kvalitet, funktion og performance.

Nedenfor finder du beskrivelser af en lang række af de materialer, som CANSON anvender.

AQUA-TEX:

Overdelen eller underdelen i denne type tekstil er forsynet med en vandafvisende funktion i høj kvalitet. Resultatet er en vellykket kombination af funktionelle aspekter med stoffets bærekomfort. Denne finish gør tøjet let at pleje, vindtæt og åndbart. Det er ideelt til en lang række udendørs aktiviteter.

CAN-TARA:

Can-Tara er et unikt tekstil, der minder om ruskind i teksturen, og giver jakken det samme eksklusive og luksuriøse look som ægte ruskind. Ikke desto mindre er Can-Tara et tekstil, og det har en enestående holdbarhed og evne til at afvise snavs og støv. Det er en meget let soft touch jakke, der er let at pleje og samtidig kan maskinvaskes. Jakken er vind- og vandafvisende.

FUTUREFLEX:

Futureflex er et specielt stof designet til forbedring af komfort, skabe bedre bevægelsesfrihed og give dig en autentisk stil. Den ultimative fleksibilitet garanterer den bedste performance og frigiver kropsbevægelser. Garanti for en unik følelse af komfort. Jakken er vind- og vandafvisende.

HIGH-TECH DOWN:

High-Tech Down er polstret med et innovativt materiale, og tilbyder et syntetisk alternativ til ægte dun, samtidig med at materialet bevarer lignende isolation. Det er fremstillet med fuld respekt for miljøet og er meget allergivenligt. Denne finish gør dit tøj let at pleje, og materialet er let, besidder god performance og har den samme bløde følelse som ægte dun.

HYBRID:

Flere dele af denne pasformsstærke og fleksible Hybrid jakke er lavet af et vind- og vandafvisende materiale, som er ekstremt let og glat. Jakken er produceret i strækbare og åndbare materialer, der giver dig optimal bevægelsesfrihed i jakken. Ærmerne er fremstillet i samme kvalitet som resten af jakken, hvilket både øger slidstyrken og varmeisoleringen.

MICRO-CAN:

Micro-Can er et hi-tech produkt fremstillet efter et princip baseret på ultrafine mikrofibre. Ruskindseffekten på dette stof er et resultat af en særlig produktionsteknik. Micro-Can er kendetegnet ved dets fløjlsbløde berøring. De særlige egenskaber ved mikrofiber gør beklædningsgenstanden: Vandafvisende, åndbar og vindtæt, krøllefri, let at vedligeholde og kan maskinvaskes. Den børstede overflade med  fine uregelmæssigheder er en del af det karakteristiske udseende. Materialet er meget let, og kombinerer vejrbestandige egenskaber med komfort.

NATURE:

Nature er helt eller delvist lavet af naturlige fibre, der inkorporerer et stilfuldt look. Enestående åndbarhed og let pleje hører til materialets features. Alle produkter i CANSONs Nature-serie er meget skånsomme mod huden og garanterer komfort uden sidestykke – naturligt og modebevidst. Jakken er vind- og vandafvisende.

RAIN WEAR:

Den anvendte tekstiloverdel er udstyret med en blød, vandafvisende funktion af høj kvalitet. Resultatet er en vellykket kombination af funktionelle aspekter, der beskytter dig mod det kolde og våde vejr, og samtidig bevarer komforten. Denne finish gør dit tøj let at pleje, vindtæt og åndbart. Det er ideelt til en bred vifte af udendørs aktiviteter, og det er en absolut nødvendighed på regnfulde dage.

REAL DOWN:

Denne jakke indeholder ægte dun, som er et naturprodukt og derfor varmt, blødt, let og meget åndbart. Jakken indeholder ikke dun hentet fra levende fjerplukning af gæs og ænder. Løse dun kan forekomme.

REAL LEATHER:

Real Leather er et naturprodukt, og derfor giver de forskellige nuancer i læderet hvert produkt sin egen karakter. Dette anses ikke for at være en ufuldkommenhed, men som et særligt træk. Læderet er et slidstærkt og fleksibelt materiale, der er skabt ved garvning af skind. CANSON anvender kun avancerede valg til vores produkter. Følg venligst plejeinstruktionerne på plejemærkaten.

SHAPE MEMORY:

Shape Memory er et high-tech stof med en indbygget hukommelsesfaktor. Med denne feature vil det øverste lag altid vende tilbage til dets oprindelige form. Det kræver blot at du glatter overfladen med din hånd. Denne uophørlige effekt skyldes ikke kemiske tilsætningsstoffer, men en særlig struktur af polyesterfibrene.

SYNTHETIC LEATHER:

Denne beklædningsgenstand er et produkt af syntetisk materiale fremstillet med en stofbeklædning dækket med et lag polyurethan, som påføres overfladen og derefter præges.

ULTRA LIGHT:

Dette produkt er fremstillet med de fineste mikrofibre, og er forarbejdet til et ultralet stof. Det innovative letvægtsstof er meget behageligt at have på. Alt du vil bemærke med Ultra Light-serien er komfort, fordi dette komfortstof vejer op til 50 procent mindre end alle tidligere kategorier af fibre. Så Ultra Light-serien er f.eks. ekstremt praktisk som bagage. Ultra Light er desuden let at vedligeholde, beholder formen, er slidstærkt og er vind- og vandafvisende.

VINTAGE-LOOK:

Vintage-look er lavet af et specielt vintagestof. Stilen med patina og brugt-look er særligt værdsat. Farveuregelmæssighederne i stoffet skyldes den specielle måde tøjet forarbejdes, vaskes og tørres på. Denne forarbejdning er med til at give tøjet dets unikke fremtoning af et moderne og råt look. Jakken er vind- og vandafvisende.

WOOL:

Denne Canson jakke er lavet af specialudvalgt uld, som er en naturlig animalsk fiber. Ulden er kendt for varme, luksus og isolering mod både varme og kulde. Jakken er designet med en materialekombination, funktionelle aspekter med komforten i dette slidstærke materiale.

Kvit og frit

Book en gratis prøvedag

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Jørgen Poulsen_JP Profil

Helt personlig betjening

Hos JP Profil får du altid helt personlig betjening.

Mere end 20 års erfaring​

Erfaring og branchekendskab - din kvalitetsgaranti.

Vælg fra et stort sortiment​

Kendte styles & brands.