23 74 79 30 jpprofil@yahoo.com

JP Profil tilbyder også brodering på tøj

JP Profil tilbyder brodering på tøj, der giver dig mulighed for at tilføje et personligt og unikt præg til din erhvervsbeklædning. Ved investering i profil- og erhvervsbeklædning, er brodering en eksklusiv mulighed, der sætter prikken over i’et i fremtoningen af medarbejderne. Et flot broderet logo på firmabeklædningen er samtidig med til at give en øget professionalisme i din fremtoning overfor kunder, samarbejdspartnere og hvem du end møder i løbet af din arbejdsdag. Kort sagt, så giver et broderet logo på firmatøjet en ekstra positiv dimension til virksomhedens udtryk og eksponering.

Galleri

Øget synlighed og styrket visuel identitet med brodering

JP Profils kvalitetsbrodering vil i de fleste tilfælde være firmalogo og/eller medarbejdernavn. Men det er kun fantasien, der sætter grænser for brodering på tøj. Udover ens eget firmalogo kan man f.eks. også vælge at få broderet logoer fra samarbejdspartnere, sponsorer, etc.

Brodering på tøj er med til at styrke din virksomheds visuelle identitet, og er i sig selv en stærk promovering af dit firma. På samme måde som logo og firmanavn på firmabilen, er med til at øge eksponeringen, så kan I med brodering på erhvervsbeklædningen selv være ”billboards” for jeres egen virksomhed og skabe ekstra bevågenhed omkring jeres brand – både i forbindelse med kundebesøg, på messer, til arrangementer eller måske bare, når du lige skal have en liter mælk med hjem fra supermarkedet.

Ved bestilling af profiltøj eller erhvervsbeklædning tilbyder JP Profil brodering af f.eks. firmalogo på alle bestilte tekstiler til en favorabel pris. Vi vejleder selvfølgelig også gerne i forbindelse med den mest optimale placering af broderi på netop jeres profilbeklædning. Den bedste placering af et broderet logo vil i mange tilfælde afhænge af hvilken type beklædning, der er tale om. På en skjorte kan et broderet logo på skjorteflippen være rigtig flot, men placeringen er selvfølgelig også tit et spørgsmål om smag og behag. Mange vil foretrække at broderiet er placeret på brystet eller på ærmet eller ryggen af jakken.

JP Profil har en unik tilgang til hver enkelt opgave, da ønsker og præferencer naturligvis er forskellige fra firma til firma. Uanset dine ønsker, er vi klar til at rådgive dig i forhold til den bedste placering af dit broderi på firmatøjet, så du opnår den bedst mulige synlighed.   

I forhold til tryk og print på tøj, så har broderi på tøj den fordel, at det holder længere. Et broderi i stærk polyestertråd blegner og krakelerer ikke, ligesom det heller afgiver eller tager imod farve ved selv høje vasketemperaturer. Samtidig er broderi velegnet til praktisk talt alle typer tekstiler.  

Vil du høre mere om mulighederne for brodering på din profil- og erhvervsbeklædning?

Kontakt JP Profil på tlf. 23 74 79 30 eller skriv til os på jpprofil@yahoo.com.

Har du lyst til at se et repræsentativt udvalg af vores profilbeklædning til erhverv fra nogle af de bedste og mest moderigtige brands?

Vi aflægger besøg hos virksomheder over hele landet, hvor vi præsenterer kollektioner inden for erhvervsbeklædning. Book en gratis prøvedag i dine egne virksomhedslokaler, hvor vi guider din virksomhed direkte til en smart og komfortabel tøjstil, der matcher netop din branche.

Vi glæder os til at klæde dig og dine medarbejdere på.