23 74 79 30 jpprofil@yahoo.com

Book en gratis prøvedag

Med JP Profils status som landsdækkende firma, får du en masse fordele, der gør det nemt for dig at være kunde hos os. Vi kører ugentligt ud til eksisterende og potentielle kunder for at præsentere nyheder, stærke udpluk fra vores brede sortiment og få en snak om dine oplevelser med og forventninger til JP Profil.

Det er en integreret del af vores service at du kan booke en gratis prøvedag, hvor vi i løbet af to timer fremviser og præsenterer dig for et fantastisk udvalg af erhvervsbeklædning – mode, kvalitet og komfort forenet for at maksimere dit velvære i løbet af arbejdsdagen.

JP Profil prioriterer kunderne og præsenterer udvalgte produkter i deres egne virksomhedslokaler. Helt gratis og uforpligtende.

Book en gratis prøvedag lige her

JP Profil kører over hele landet og præsenterer et stærkt udvalg af profilbeklædning til erhverv. Du kan booke en gratis to timers varepræsentation i formularen herunder.

Har du brug for ny og smart tøjstil til medarbejderne?

JP Profil er altid klar til at komme med kvalificeret sparring og forslag til den helt rigtige løsning til din virksomheds profilbeklædning. Vi matcher et stort og nuanceret antal brancher, som du kan se her. JP Profils mangeårige samarbejde med de førende brands giver os de bedste forudsætninger for at give vores kunder en lukrativ løsning og de stærkeste produkter inden for erhvervsbeklædning.

JP Profil er lagerførende i og distributør af profilbeklædning til både damer og herrer. Kontakt os på tlf. 23 74 79 30 eller skriv til os på jpprofil@yahoo.com og få en uforpligtende dialog omkring dine muligheder for en skræddersyet og moderne løsning hos JP Profil.